جدید ترین

ناصر اصغری:صف فراخوان دهندگان به شركت در انتخابات جمهوری اسلامی

 

انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران در این دوره صف بورژوازی و مدافعین رنگارنگ جمهوری اسلامی را به یك نتیجه رسانده بود. این مدافعین، كه الحق آژانس خبرپراكنی دولت انگلیس، سردسته آنها بود و مضطربتر از هر یك از این مدافعین به نظر می رسید، تقلا می كرد و دست و پا می زد، از اعتراضات ١٣٨٨ و بخصوص از وسعت آن و اینكه چنین اعتراضاتی با چه سرعتی می توانند از كنترلشان خارج شده درس گرفته بودند و حاضر نبودند حتی انتخاباتی را كه همه كاندیدها، كاندیداهای شورای نگهبان و شخص خامنه ای بودند و خامنه ای از قبل خاطر همه را راحت كرده بود كه هر یك رأی در این انتخابات، رأی به نظام اسلامی ایشان است، تحریم هم بكنند. اما ما گاها تعجب می كنیم كه چرا مثلا كسی كه حتی آزاد نیست كاندید شود و چه بسا حتی امكان رفتن به ایران هم از او سلب شده، این چنین مردم را به شركت در انتخابات ترغیب می كند!؟ بهانه هایشان زیاد است، اما ما كارگران و مردم آزاده و مخالف جمهوری اسلامی با مشاهده وضعیتی كه رژیم اسلامی بر سر جامعه آورده است، به درست تعجب می كنیم كه كسی از آن دفاع كند! منتها اگر بی بی سی و حزب توده و سازمان اكثریت و كل طیف ملی ـ اسلامی ها خواهان سرنگونی جمهوری اسلامی توسط یك اعتراض توده ای مثل اعتراضات سال ٨٨ باشند، باید ما را متعجب كند. اینها هم گرچه با جمهوری اسلامی دعوا دارند، منتها دعوایشان نه دعوایی از جنس دعوای كارگران و توده های فقیر با رژیم، بلكه دعوا بر سر اجازه شركت آنها در چپاول و نحوه چپاول است. دعوائی كه هر آن امكان آشتی برایش فراهم است و حاضرند كه بروند ساندیس خور احمدی نژاد و مشائی و روحانی بشوند، تا كارگران و زحمتكشان یك گام هم پیشروی نكنند!
واضح است كه مردمی كه روزانه باید دنبال لقمه نانی برای سیر كردن شكم كودكانش هستند، از شركت كردن در مضحکه انتخاباتی مانند همین “انتخابات” اخیر، محاسبات خودشان را دارند؛ و بی بی سی (آژانس مهندسی افكار دولت انگلیس) محاسبه خودش را دارد. كار بی بی سی و سی ان ان و تمام آن جیره خوارانی كه زندگی خود را مدیون فقر و فلاكت میلیونی مردم هستند، تفسیر وارونه آن وقایع است. كارشان این است كه مبارزه مردم را یك دعوا بر سر جانشینی احمدی نژاد در بین چند قاتلی تفسیر كنند كه مورد تأیید خامنه ای و شورای نگهبان بودند. این آن دنیای وارونه ای است كه امروزه خوشبختانه از هر طرف و هر گوشه و كناری به چالش كشیده شده و بساط دروغگوئی به صورتی خیلی جدی در مخاطره قرار گرفته است.
در كنار مبارزه روزمره برای سرنگونی جمهوری اسلامی و رژیم هار سرمایه در ایران، یك ركن از مبارزه ما باید افشاء دائمی و هر روزه همین نوكران و جیره خواران رنگارنگ سرمایه از قبیل بی بی سی و احزاب به اصطلاح اپوزیسیون طرفدار رژیم اسلامی مثل حزب توده و اكثریت و شخصیتهای آنها باشد.
١٧ ژوئن ٢٠١٣

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *