“بیشتر خشونتهای اعمال شده با سوء استفاده از نام اسلام ریشه در وهابیت دارد”
محمد جواد ظریف
براستی مدال وقاحت را هم باید در کنار مدال اعدام بر گردن جمهوری اسلامی آویخت! حکومت رکورد دار اعدام، کشتار هزاران زندانی سیاسی در دهه شصت، اسیدپاشی بروی زنان، قتلهای زنجیره ای، حکومت خاوران ها و کهریزکها و هزاران جنایت دیگر وهابیت را عامل خشونت معرفی میکند! از آنسو آل سعود که در وقاحت و جنایت کارنامه بهتری از جمهوری اسلامی ندارد “کافران حاکم بر ایران” را منشا و منبع تروریسم میداند.
جلادان بجان هم افتاده اند. این جدل لفظی جزئی از جنگ قدرت میان دو بلکوبندی سیاسی در منطقه است: بلوک جمهوری اسلامی-اسد- روسیه در مقابل بلوک عربستان- داعش- ترکیه. نیروهای هر یک از این دو بلوک طرف مقابل را تروریست مینامد اما براستی چه کسی تروریست است؟ کدامیک اسلام وحشی تر و خشن تر است، اسلامیت توع آل خامنه ای و یا نوع آل سعود؟ پاسخ این سئوال به این بستگی دارد که تروریسم را چه بدانید. دو طرف این کشمکش و کلا دولتها و رسانه ها و احزاب حکومتی در منطقه و در غرب بنا بر منافع و اهداف سیاسی شان پاسخ های مختلفی برای این سئوال دارند و با معیار نزدیکی و یا دوری به آمریکا و یا روسیه و یا تعداد بمب گذاری و عملیات انتحاری در غرب به جوابهای مختلفی میرسند. آل سعود و آل خامنه ای هم با همین نوع معیارها یکدیگر را به تروریسم متهم میکنند. اما مردم معیارهای دیگری دارند. از نظر مردم هر دو بلوک در مورد جنایت طرف مقابل درست میگویند! هر دو وحشی ترند! توحش و تروریسم این دولتها نه در روابطشان با یکدیگر و یا با دول غربی، بلکه در مقابله با توده مردم در کشورهای تحت حاکمیتشان بارز و آشکار میشود. اینها شاخه های مختلف جنبش واحدی هستند که وجه مشخصه آن ارتجاع و توحش و ضدیت با هر چیزی است که نشانی از تمدن و مدرنیسم و آزادگی داشته باشد. اسلام شان با هم متفاوت است اما در کشیدن تیغ اسلام بروی جامعه تفاوت چندانی با هم ندارد.
جناب ظریف در تلاش برای عادیسازی رابطه دولت متبوعه اش با دولت آمریکا و سایر دولتهای غربی علیه “آفت تروریسم و خشونت که همه را تهدید میکند” داد سخن میدهد و به القاعده و داعش و وهابیون میتازد اما چهره واقعی تروریسم را باید قبل از هرچیز در سیاستهای داخلی جمهوری اسلامی و سایر نیروها و دولتهای اسلامی و رابطه آنها با مردم در کشورهای اسلامزده بازشناخت. معنی واقعی تروریسم را باید از توده مردم این کشورها، از مردم منسوب به مذاهب دیگر، از زنان، همجنس گرایان، مهاجرین، کارگران، سکولارها و بی خدایان و از آزاد اندیشان در ایران و عربستان و در دیگر جوامع اسلامزده سئوال کرد تا به پاسخ درستی رسید.
قربانیان تروریسم اسلامی قبل از هر کس مردم جوامع اسلامزده هستند و نیروی جمع کردن این بساط توحش و آدمکشی نیز نیروی اعتراض و مبارزات توده مردم است.
20 سپتامبر 16