جدید ترین

پیام حمید تقوائی بمناسبت اول ماه مه: روز جهانی کارگر روز سوسیالیسم است!

 

 روز جهانی کارگر روز نقد و اعتراض سوسیالیستی علیه منجلابی است که سرمایه داری برجهان حاکم کرده است. نظام سرمایه داری امروز نه تنها سخت ترین شرایط معیشتی را به کارگران در همه کشورها، و به  نود و نه درصد مردم دنیا که هم سرنوشت کارگران و قربانیان سلطه سرمایه اند، تحمیل کرده است، نه تنها وحشی ترین نیروها و دولتهای قومی و مذهبی را بجلو رانده و بر بسیاری از کشورها حاکم کرده است،  بلکه موجودیت کره ارض و نفس زندگی و بقای بشری را در معرض تباهی و نابودی قرار داده است.

روز جهانی کارگر روز نقد و چالش سوسیالیستی این شرایط غیر قابل تحمل است. امروز خواست برابری اقتصادی و گفتمان سوسیالیسم به یک امر مطرح در عرصه سیاست و افکار عمومی مردم جهان بدل شده است. حتی کاندیدهای انتخاباتی در کشورهای غربی  با گفتمان و شعار سوسیالیسم  خود را مطرح میکنند و با استقبال توده ای مواجه میشوند. رویگردانی توده مردم دنیا از سیستم و نظام حکومتی و احزاب سنتی حاکم حتی در کشورهای باصطلاح “مهد دموکراسی” در غرب، آمار و ارقام تکاندهنده ای که نشان میدهد فاصله فاحش بین ثروت نجومی سرمایه داران  و فقر کارگران و توده نود و نه درصدی مردم  در همه کشورها هر سال بیشتر و عمیق تر از سال گذشته میشود، الیگارشی و فعال مایشائی و سلطه یک در صدیهای مالتی میلیاردر و فسادی که سرتاپای دولت و سیستم سرمایه داری در همه کشورها را فراگرفته است – و اسناد افشا شده  پاناما تنها گوشه ای از این فساد گسترده و  سوء استفاده های مالی و پولشوئی و زیر پا گذاشتن قوانین مالیاتی که خودشان وضع کرده اند را برملا کرد-  همه و همه نشاندهنده بن بست و گندیدگی نظام سرمایه داری عصر ما و ضرورت و مبرمیت سوسیالیسم است.

تبلور تباهی و درماندگی کاپیتالیسم در ایران حکومت جمهوری اسلامی است. پدر خوانده های مافیای اقتصادی که همچون سرطان در کل بدنه اقتصاد ایران ریشه دوانده است و آیت الله های میلیاردر و اعوان و انصارشان که در صدر لیست دزدی و فساد مقامات و دولتهای جهان قرار دارند، خود نماینده و تجسم توحش سرمایه در عصر حاضرند. امروز پرچم رهائی جامعه ایران از بردگی مزدی و از مذهب و قوانین و مناسبات قرون وسطائی که از این بردگی پاسداری میکند  در دست طبقه کارگر است. روز کارگر برای مردم ایران نه تنها روز سوسیالیسم و روز بچالش کشیدن مافیای اقتصادی حاکم و نظام بردگی مزدی، بلکه روز سکولاریسم و مدنیت و مدرنیسم و انسانیت نیز هست.

روز جهانی کارگر روز همه مردمی است که در ایران و در سراسر جهان از سلطه سرمایه و  تبعیض و نابرابری و تحجر و عقب ماندگی قومی- مذهبی که حاصل و  مستلزم آنست به تنگ آمده اند و خواستار بر پائی جامعه ای انسانی و مرفه و آزاد  و برابر هستند. فرا رسیدن این روز را به همه کارگران در ایران و در جهان و به همه مردم آزاده دنیا تبریک میگویم!

حمید تقوائی

٤ اردیبهشت ۹۵، ٢٣ آوریل ١٦

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *