اخباری از اعتراضات بر سر معیشت، و مرخصی داود رضوی از زندان بعد از ۹۵۴ روز حبس

اعتراضات بر سر معیشت و علیه فقر و گرانی گسترده است. امروز هفدهم فروردین ماه نانوایان استان کرمانشاه در اعتراض به مشکلات معیشتی، افزایش هزینه‌ها و وضعیت بحرانی زندگی خود مقابل استانداری تجمع کردند.  در همین راستا قرار است نانوایان برای روز ۲۰ فروردین در مقابل اتحادیه شهرستانها و یا فرمانداریها تجمع کنند.  

در این روز کارکنان مخابرات در شیراز نیز برای دومین روز متوالی علیه احکام اخراج ها تجمع کردند. این کارکنان بیش از ده سال سابقه کار دارند و خواستار بازگشت فوری به کار هستند.

– خبر اعتراضی دیگر این روز مربوط به تجمع کارگران  مجتمع هفت تپه  نسبت به کم‌آبی مزارع نیشکر هفت تپه و کاهش میزان آب تخصیص داده شده به این مزارع است.

– گزارشها از صف های طویل مردم برای تهیه آب آشامیدنی در یزد خبر میدهند. با قطع آب خانگی، صف‌های آب در برابر تانکرها و ایستگاه‌های پخش آب بر پا شده است. کم آبی در استان یزد، همچون دیگر جاهای کشور، ناشی از سیاست‌های مخرب سود جویانه حکومت و مافیای حاکم بر آب است. در حالیکه آب موجود در استان یزد را صرف مراکز صنعتی و نظامی و چپاولگریهایشان میکنند، حکومت با تبلیغات کثیف و تفرقه افکنانه میکوشد کشاورزان اصفهان را مقصر جلوه دهد. هوشیارانه مقابل این تفرقه افکنی ها بایستیم.  کشاورزان اصفهان و مردم این شهر با اعتراض به مافیای آب و سیاستهای تخریبی زیست محیطی حکومت صدای اعتراض همه مردم هستند. از اعتراضات آنها وسیعا حمایت کنیم.

– روز ۱۷ فروردین  همچنین در اثر  ریزش معدن سنگ آهن در روستای عبدالله آباد مهاباد، یک معدنکار جان باخت و یک نفر هم مصدوم شد. در ایران از “؛معادن مرگ” صحبت می شود که هر روزه از کارگران قربانی میگیرد.جانباختن این معدنکار عزیز را به خانواده اش و به کارگران این معدن تسلیت میگوییم.

– روز شانزدهم فروردین ماه در پی بارش شدید باران و سیلابی شدن مسیر رودخانه اطراف روستای جوانمیری آسیب جدی ای به بخش کشاورزی، مراتع و منازل مسکونی در دشت تنگ ذهاب وارد شد.

– داود رضوی فعال کارگری و عضو سندیکای شرکت واحد  در شانزدهم فروردین ماه پس از ۹۵۴ روز زندان برای نخستین بار به مرخصی آمد. خوشحالیم که داود رضوی فرصت یافته است که مدتی کنار خانواده باشد. اما او باید بدون قید و شرط آزاد شود.  داود رضوی ۶۵ سال سن دارد و در ۵ مهر ۱۴۰۱ با یورش مأموران امنیتی بازداشت و به زندان اوین منتقل شده بود.  در دوران بازداشت نیز با مشکلات گوارشی و دیگر بیماریهای جسمی درگیر بود علیرغم تأکید پزشکان بر ضرورت ادامه روند درمان، تاکنون از حق مرخصی درمانی محروم مانده بود. محرومیت از دارو و درمان بخشی از سرکوب و جنایت حکومت در زندانهاست. با اعتراضی گسترده مقابل این سیاست جنایتکارانه حکومت باید ایستاد. تمامی زندانیان سیاسی باید بدون قید و شرط آزاد شوند.

حزب کمونیست کارگری ایران

۱۷ اسفند ۱۴۰۳، ۶ آپریل ۲۰۲۵

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *