جدید ترین

اعدام جمشید شارمهد را شدیدا محکوم میکنیم!

جنایتکاران حاکم امروز ۷ آبان، دو روز پس از حمله ارتش اسرائیل به چند مرکز نظامی جمهوری اسلامی، جمشید شارمهد را که در تابستان ۱۳۹۹ در دوبی ربوده بود، پس از چهار سال زندان و شکنجه اعدام کردند و انتقام حمله اسرائیل را طبق معمول از مردم گرفتند. حکومت که در گردابی از خشم و نفرت مردم از جمله بدلیل سیاست جنگ‌افروزانه‌اش قرار گرفته است دست به اعدام یک زندانی سیاسی زد تا از مردم زهر چشم بگیرد و اعلام کند که هنوز سر پا هستیم و هنوز قدرت کشتن داریم. هر چه رجزخوانی حاکمان علیه اسرائیل و به دریا ریختن آن پوچی خود را بیشتر نشان می‌دهد رجزخوانی علیه مردم پررنگ‌تر می‌شود.

اعدام و تهدید و سرکوب تلاش مذبوحانه حکومتی است که میداند در محاصره خشم و نفرت مردم قرار گرفته و راه نجاتی ندارد.  جنگ‌افروزی نیز دردی از حکومت دوا نخواهد کرد.

مردم کار خودشان را می‌کنند و با هوشیاری تمام به اعتراضاتشان ادامه می‌دهند و اجازه نمی‌دهند مبارزه آنها و مطالبات سرکوب شده‌شان تحت‌الشعاع فضای جنگی حکومت قرار گیرد. درست یک روز پس از حمله اسرائیل دانشجویان دانشکده علوم تهران با شعار زن زندگی آزادی و علیه جداسازی جنسیتی و افزایش شهریه‌ دانشگاه دست به تجمع و راهپیمایی زدند. بازنشستگان نیز در شهرهای مختلف تجمع کردند و در شهرهایی مانند کرمانشاه با شعار “جنگ افروزی کافیه، سفره ما خالیه” و با بنری با نوشته «جنگ افروزی رو رها کن، فکری به حال ما کن» مخالفت‌شان را با جنگ‌افروزی حکومت نشان دادند. کارگران نفت در همین روزها اعتصاب و تجمعات خود را گسترش داده و پرستاران اعلام اعتصاب و تجمع سراسری در روز پرستار کرد‌اند. معلمان در حمایت از بازنشستگان بیانیه‌ صادر کردند، رانندگان ناوگان عمومی مسافربری دست به تجمع اعتراضی زدند و دانشجویان شروع به اعتراض علیه مشکلات خود کرده‌اند.

اعدام جمشید شارمهد در چنین فضایی صورت می‌گیرد و نه تنها کسی را مرعوب نمی‌کند بلکه خشم و انزجار مردم علیه حکومت آدمکش اسلامی را هرچه بیشتر گسترش می‌دهد.

حزب کمونیست کارگری اعدام جنایتکارانه جمشید شارمهد را شدیدا محکوم می‌‌کند و از مردم آزاده در داخل و خارج کشور می‌خواهد که با گسترش مبارزه علیه اعدام سد محکم‌تری علیه این ابزار توحش و سرکوب حکومت ایجاد کنند. قضات و جلادان و سران حکومت اسلامی باید به جرم جنایت علیه بشریت محاکمه شوند.

حزب کمونیست کارگری ایران

۷ آبان ۱۴۰۳، ۲۸ اکتبر ۲۰۲۴

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *