۶ تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۳
جمعه ۱۱ خرداد
– مجاهد کورکور از زندان: «کمکم کنید، نجاتم بدهید.
نگار خواهر مجاهد کورکور از وضعیت برادرش مجاهد، که محکوم به اعدام است نوشته است. مجاهد کورکور شهروند اهل ایذه در ۲۹ آذر سال گذشته (۱۴۰۱) به اتهام آنچه که تیراندازی به شهروندان در جریان اعتراضات ۲۵ آبان در ایذه و به ویژه قتل کیان پیرفلک خوانده شد بازداشت شد. انتساب این اتهام به مجاهد کورکور در حالی بوده که خانواده کیان پیرفلک بارها شهادت دادهاند عامل تیراندازی به خودرو آنها و در نتیجه قتل کیان در شامگاه ۲۵ آبان، ماموران امنیتی و انتظامی بودهاند و از این رو هیچ شکایتی از مجاهد کورکور ندارند. اما بعد تر دردادگاه قضایی اتهام قتل عمد به “محاربه و افساد فی الارض” تغییر یافت و حکم اعدام صادره نیز با استناد به این اتهامات صادر شده است. از مجاهد کورکور وسیعا حمایت کنیم. حکم اعدام او و تمامی احکام اعدام باید لغو و اعدام ها متوقف شوند.
– مریم زلکی از بازنشستگان دستگیر شده در یازدهم اردیبهشت ماه در اهواز، همچنان در زندان بسر میبرد. دستگیری بازنشستگان معترض از جانب حکومت خشم وسیع مردم را بر انگیخته است.
پنجشنبه ۱۰ خرداد
– گروهی از متقاضیان کار در خوزستان با خواست “نان و شغل” از حدود یک ماه پیش تجمعی روزانه در مقابل شرکت نیشکر هفتتپه برگزار میکنند. این جوانان با در دست داشتن پلاکاردهایی خطاب به مدیر عامل نیشکر هفتتپه، خواهان اشتغال در مجتمع کشت و صنعت هفتتپه هستند . این جوانان در همین رابطه قبلا نیز تجمعاتی داشتند.
یکی از کارگران در پیامی صوتی میگوید ۳۳ سال است که در مجاورت این پروژه صنعتی زندگی میکند و با وجود بیکاری، مدیران شرکت از استخدام او و دیگر جوانان خودداری میکند. این تجمعات شکلی از اعتراض به بیکاری و بی تامینی است. تمامی افراد بیکار ، کسانیکه درآمدی ندارند و یا کم درآمد هستند باید از حقوق ماهانه مکفی که جوابگوی سبد معیشت بالای سی میلیون باشد، برخوردار شوند. درمان و تحصیل رایگان حق همه مردم است.
– امان جلالی نژاد معلم زندانی اهل زاهدان و ساکن اهواز از بیستم فروردین بصورت بلاتکلیف در زندان است. امان جلالی فر و همه معلمان زندانی باید فورا و بدون قید و شرط آزاد شوند.
چهارشنبه ۹ خرداد
– جمعی از کارکنان حراست میدان نفتی یادآوران در شهرستان اهواز، برای دومین روز متوالی در اعتراض به سطح نازل حقوقها و عدم رسیدگی به مطالباتشان، دست به تجمع زدند. کارگران می گویند میدانی که سالها به بهرهبرداری رسمی رسیده تحویل شرکت بهرهبردار داده نمیشود. و آنها با حقوق کمی کار میکنند. کارگران حراست بصورت قراردادی با حداقل دستمزد از طریق پیمانکاران استخدام میشوند و وظیفه آنها نگهبانی و حفاظت از اموال شرکت است.
سه شنبه ۸ خرداد
– هومن صیدالی، یکی از بازداشت شدگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱، علیرغم گذشت ۵۱۷ روز از زمان بازداشت، کماکان به صورت بلاتکلیف در زندان شیبان اهواز بسر میبرد. بنا بر گزارشات در دادگاه انقلاب اهواز جهت آزادی او قرار وثیقه پنجاه میلیارد تومانی صادر شده است، مبلغی که خانواده این شهروند، امکان و توانایی تامین آن را ندارند.
دوشنبه ۷ خرداد
– سپیده رشیدی (درخشان)، شهروند بهائی توسط ماموران اطلاعات سپاه در اهواز بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد. بی خبری از سرنوشت خانم رشیدی، منجر به افزایش نگرانی های خانواده وی شده است. آزار و اذیت و بازداشت و احکام سنگین علیه بهاییان، وجه دیگری از سرکوبگریهای حکومت است. تعقیب و بازداشت فعالین کارگری، معلمین و بازنشستگان معترض، دختران و زنان به خاطر بیحجابی، دانشجویان و جوانان به جرم حضور فعالشان در انقلاب زن زندگی آزادی نیز ادامه همین سیاستهای سرکوبگرانه است. وسیعا به آن اعتراض کنیم.
یکشنبه ۶ خرداد
– بازنشستگان تامین اجتماعی و فولاد در اهواز همچون یکشنبه های هر هفته در اعتراض به فقر و بی تامینی و علیه تعرضات حکومت علیه زنان و بخشهای دیگر جامعه، مقابل درب اداره کل تامین اجتماعی خوزستان و فولاد مقابل صندوق بازنشستگی تجمع کردند.
واحد خوزستان- کمیته سازمانده حزب کمونیست کارگری
۱۱ خرداد ۱۴۰۳، ۳۱ مه ۲۰۲۴