خیزشهای مردمی: اطلاعیه شماره ۳۲۳
در این روز به مناسبت چهلمین روز قتل حکومتی محمد مهدی کرمی و محمد حسیینی و در پاسخ به فراخوان ۵۰ تشکل از دانشجویان، جوانان محلات، دانشآموزان، پزشکان و فعالین زن، مردم در در تهران و شهرهای مختلف با شعارهای اعتراضی خود تداوم انقلاب را فریاد زدند. این اعتراضات در نقاط مختلفی از تهران همچون هفتحوض نارمک، بلوار فردوسی، ستارخان، قیطریه، صادقیه، شهرک نفت، تهرانپارس، اکباتان، میدان انقلاب، متروی تهران و شهرهای گوناگونی چون رشت، گلشهر و گوهردشت کرج، اهواز، شیراز، اصفهان، مشهد، قزوین، اراک، ایذه، سنندج، کرمانشاه، بروجرد، ملایر، خرمآباد، جوانرود، مهاباد، نجفآباد، گنبدکاووس، قروه، رویدر در هرمزگان و یزد برگزار شد.
در هفت حوض جمعیت قابل توجهی به خیابان آمدند و شعار حکومت اسلامی نمیخواهیم سر دادند. در نارمک فریاد مرگ بر دیکتاتور طنین انداخته بود. در ستار خان جوانان شعار مرگ بر خامنهای مرگ بر دیکتاتور میدادند. در سعادتآباد جوانان در حالیکه نیروهای سرکوب هم حضور داشتند تجمع کرده و شعارهای ضد حکومتی سر دادند. در قیطریه فریاد مرگ بر خامنهای انگل و زنده باد آزادی طنین انداخت. در مترو مردم شعار میدادند: “کشته ندادیم که سازش کنیم رهبر الدنگ رو ستایش کنیم”. در رشت نیز گروهی از جوانان به خیابان آمده “زن آزاده منم هیز تویی هرزه تویی” سر دادند. در گلشن و گوهردشت کرج جوانان به خیابان آمدند و یکی از شعارهای قابل توجه آنها شعار “کرد و بلوچ و آذری” بود. در کیانپارس اهواز جوانان در خیابان شعار مرگ بر خامنهای، مرگ بر دیکتاتور را فریاد زدند. در خیابان نجف در اصفهان جوانان شعار میدادند: “خامنهای قاتله ولایتش باطله”، “قسم به خون یاران ایستادهایم تا پایان”. این اعتراضات در مشهد در محلات مختلف از جمله وکیلآباد و احمدآباد با شعارهای ضد حکومتی جریان یافت. در اراک جمعیت قابل توجهی از جوانان هورا میکشیدند و شعار میدادند “عمامه رهبری وقتشه که بپری”. در اصفهان نیز جمع قابل توجهی از جوانان شعار “قسم به خون یاران ایستادهایم تا پایان” سر دادند. در سنندج جوانان آتش روشن کردند و خیابان بستنند، در مهاباد شعار ژن ژیان آزادی سردادند و در شیراز با بستن جاده و ایجاد ترافیک علیه حکومت شعار دادند.
لازم به توضیح است که بدنبال فراخوان ۵۰ تشکل به اعتراض سراسری، از چندین روز قبل تبلیغات وسیعی از شعارنویسی و پخش تراکت و پوستر و آویزان کردن پلاکارد در تهران و شهرهای مختلف به راه افتاد و در روز ۲۲ بهمن سخنرانی رئیسی از تلویزیون هک شد و بجای آن برای لحظاتی فراخوان اعتراضی ۲۷ بهمن پخش شد که با انعکاس زیادی در رسانهها مواجه گردید. اینرا نیز باید اشاره کرد که روز ۲۵ بهمن منشور ۲۰ تشکل کارگری، معلمان، زنان، دانشجویان و دانشآموزان فضای سیاسی تازهای در کشور ایجاد کرد. فراخوان ۵۰ تشکل و اعتراضاتی که امروز در شهرهای مختلف شکل گرفت و منشور ۲۰ تشکل که در واقع منشور انقلاب زن زندگی آزادی است دو اتفاق بسیار مهم و شورانگیز در پیشروی انقلاب و نویدبخش اوجگیری تازهای در اعتراضات سراسری در کشور است.
حزب کمونیست کارگری ایران
۲۷ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶ فوریه ۲۰۲۳