جدید ترین

کارگران نیشکر هفت تپه, آمیلی مدیر تام الاختیار شرکت را بیرون کردند! صابریان یکی از مدیران بازگردانده شده نیز توسط کارگران اخراج شد

روز ٨ آبان آمیلی مدیر عامل تام الاختیار موقت در هفت تپه و صابریان یکی از مدیران بازگردانده به کار و از عوامل باند اسدبیگی توسط کارگران هفت تپه به بیرون از شرکت “هدایت ” شدند. در این روز یگان ویژه و نیروی انتظامی برای مقابله با کارگران معترض به هفت تپه آمده بودند. اما کارگران اعلام کردند که تا وقتی مدیران بازنشسته بازگردانده شده و اسد بیگی و کل دارو دسته اش خلع ید نشوند، و به وعده های داده شده عمل نشود، به اعتراضشان ادامه خواهند داد.

همانگونه که قبلا خبر داده ایم بعد از سه ماه اعتصاب و راهپیمایی مجلس اسلامی و باندهای حکومتی هفته گذشته رای به خلع ید از اسد بیگی دادند. بعلاوه یکی از خواستهای کارگران اخراج مدیران بازنشسته و همدست اسد بیگی از جمله اخراج اشخاصی چون آمیلی، کاویانی، بهاری، صابریان، کریمی پور بوده است. زیر فشار اعتراض کارگران اعلام شده بود که تعداد پنجاه نفر از مدیران بازنشسته که به کار بازگردانده شده بودند نیز همزمان با خلع ید از اسد بیگی از شرکت اخراج شوند. اما این وعده عملی نشد و آنها همچنان بر سر پست خود باقی مانده و حقوق خود را به موقع دریافت میکنند. اشاره کنیم که اسد بیگی رسما از مالکیت شرکت کنار گذاشته شده است.
از همین رو کارگران نیشکر هفت تپه با تصمیم شورایی خود وارد عمل مستقیم شده و این مدیران را که همواره در حل توطئه علیه کارگران و نا امن کردن نیشکر هفت تپه و پاپوش دوزی برای کارگران و پرونده سازی برای آنان هستند، را از شرکت بیرون کردند. قبلا نیز در ١٥ مهر این کارگران در عملی متحدانه در جهت اخراج مدیران بازنشسته از شرکت دست به اقدام زدند و هرمز کاهکش یکی از این مدیران را که مسئولیت امور مالی را بر عهده داشت از شرکت بیرون کردند.
کارگران نیشکر هفت تپه خواستار گسیل یک نفر از سوی دولت به این مجتمع کارگری و ادامه آن تحت مشورت و نظارت شورای خود کارگران هستند. این کارگران پیگیر اجرایی شدن وعده های داده شده هستند. پرداخت فوری دو ماه دستمزد معوقه آنها و پرداخت بموقع دستمزدها، اجرایی کردن تمدید دفتر چه های بیمه، بازگشت به کار کارگران اخراجی در تمام بخش ها و همچنین بازگشت به کار اسماعیل بخشی و سه همکار اخراجی دیگر آنان که در اعتراضات سال ٩٧ کارگران هفت تپه بازداشت و بعد علیرغم آزاد شدن از زندان و بسته شدن پرونده های تشکیل شده برای آنها، همچنان بیکارند و بالاخره پایان دادن به امنیتی کردن مبارزات و پرونده سازی برای کارگران و مسدود شدن تمامی پرونده های امنیتی تشکیل شده برای کارگران رئوس مهم خواستهای این کارگران است.
هفت تپه یک نمونه آشکار از بساط چپاول و دزدی در محیط های کار و اتصال آن به بخش های مختلف حکومت و نیروی سرکوب و دستگاه قضایی جمهوری اسلامی است. پنج هزار کارگر نیشکر هفت تپه با تمام قدرت متحدانه در برابر این چپاولگری و باند مافیایی حاکم بر شرکت ایستاده و از زندگی و معیشتشان دفاع میکنند. هفت تپه یک سنگر باشکوه و مهم جنبش کارگری است و شایسته وسیعترین حمایت هاست.
پیش بسوی اعتصابات سراسری
حزب کمونیست کارگری ایران
٨ آبان۱۳۹۹، ٢٩ اکتبر ۲۰۲۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *